Tarieven

Tarieven

Gebitsbehandeling

Omdat ieder gebit weer anders is, is het moeilijk om met vaste tarieven te werken. De kosten voor een gebitsbehandeling kunnen variëren van
€ 30,00 tot € 100,00, afhankelijk van wat er moet gebeuren en uiteraard in overleg met de eigenaar. Na de mondinspectie kan ik een kostenraming maken alvorens er tot behandeling wordt overgegaan.

Bij specifieke behandelingen, zoals bijvoorbeeld een diastase behandeling, worden meerkosten in rekening gebracht. Deze behandelingen worden vooraf met de eigenaar overlegd.

De kosten voor sedatie met Domosedan-gel bedragen € 5,50 per 100 kg lichaamsgewicht.

De kosten van een gebitsbehandeling dienen uitsluitend contant of per pin na behandeling te worden voldaan. Desgewenst wordt een factuur nagestuurd.

Menlessen

Een menles kost € 50,00 per uur, exclusief reiskosten. (Vaak ben ik onderweg en kunnen de lessen op  mijn route worden ingepland, hierdoor kunnen de reiskosten meevallen. Vraag naar de mogelijkheden) De kosten van een menles dienen na afloop van de les contant te worden voldaan.

Lezingen

Er zijn diverse mogelijkheden qua lezingen; wel of geen praktijk en voor welke lezing gekozen wordt. Omdat dit maatwerk is maak ik per aanvraag een kostenplaatje. Heeft u interesse, vraag gerust geheel vrijblijvend een prijsopgave. De kosten van een lezing dienen na afloop contant te worden voldaan.

Boek “Aanleuning, subtiel samenspel tussen mens en paard”       

€ 19,95 exclusief verzendkosten.

Contact

info@paul-versluis.nl

06-51520602